Produkty pro šachta na vodu požární (8)

Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Burrata a Stracciata - sýr

Burrata a Stracciata - sýr

Burrata a stracciata
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Kombinovaný kurz italštiny

Kombinovaný kurz italštiny

- 4 hodiny/den skupinové lekce od 9:00 do 13:00 a 1 hodina/den individuální lekce; - 2 odpolední setkání týdně věnovaná kultuře, umění, historii, hudbě a literatuře (kino, divadlo, koncerty, poslech písní nebo italské literatury, návštěvy muzeí, památek nebo historických center atd.); - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu docházky.
Bio extra panenský olivový olej ze Salenta

Bio extra panenský olivový olej ze Salenta

Prodej organického extra panenského olivového oleje ze Salenta, vyrobeného z oliv Nociara a Cellina, lisovaného za studena. Certifikovaný organický extra panenský olej.
MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

MOZZARELLA TRECCIA - ČERSTVÝ SÝR S PASTOU

Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako předkrm (fiordilatte, typicky krájená na plátky a ochucená extra panenským olivovým olejem a rajčaty, tvoří základ pro přípravu slavné caprese) nebo jako příloha, v kombinaci s hlavními jídly a také při přípravě salátů.
Individuální Poradenství - Profesionální a Certifikované Poradenství pro Překonání Obtíží, Řešení Problémů

Individuální Poradenství - Profesionální a Certifikované Poradenství pro Překonání Obtíží, Řešení Problémů

Koučink není psychoterapie: nejde se k kouči, abyste se "vyléčili", ale abyste se naučili nové způsoby, jak se vyrovnat s překážkami, které potkáváte. Pomáháme lidem: - formulovat a dosahovat cíle - zvyšovat sebevědomí a důvěru v sebe - zvládat stres a emoce - překonávat vnitřní konflikty a přijímat rozhodnutí - řídit mezilidské konflikty - zvyšovat osobní pohodu - nalézt smysl v životě a práci - překonávat těžké chvíle - zlepšovat mezilidské vztahy - pokračovat v procesu evoluce a růstu ve svém osobním nebo profesním životě
Standardní kurz italštiny v Orbetellu

Standardní kurz italštiny v Orbetellu

PROGRAM KURZU: - 4 hodiny/den výuky ve třídě, od 9:00 do 13:00; - 2 kulturní setkání odpoledne týdně po 1,5 hodině; - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu účasti (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu účasti; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu účasti.